PËRFORCOHET BOSTON CETICS

0

Në prag të fillimit të play off-it në NBA, Boston Celtics ka arritur t’i siguroj shërbimet e qendrës Greg Monroe, i cili tani për tani ka nënshkruar kontratë 10 ditore.

Monroe, i cili është në sezonin e tij të 9-të në NBA, sivjet ka mesatare prej 4.8 pikë për ndehsje dhe 4.1 kërcime.

Ai u largua nga Toronto Raptors, skuadër e cila pranoi të shkëpus kontratën me te.