FBK-JA PUBLIKON EMRAT E TË PËRZGJEDHURVE PËR KAMPIN NACIONAL

0

Në vazhdën e aktiviteteve të shumta ndërkombëtare, të cilat Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) i ka në plan-programin e saj gjatë kësaj vere, ajo ka paraparë që gjatë muajit korrik të organizojë edhe Kampin Nacional për fëmijët e lindur më 2005, 2006 dhe 2007 në të dyja konkurrencat.

Kampi Nacional do të organizohet në Suharekë, prej 7 deri më 13 korrik në konkurrencën e meshkujve dhe prej 14 deri më 20 Korrik në konkurrencën e femrave.

Do të jenë gjithsej 48 djem dhe 40 vajza që do të jenë pjesë e Kampit Nacional, të cilët janë përzgjedhur pas fazës seleksionuese që FBK e ka bërë në të gjithë Kosovën gjatë muajit maj dhe qershor.

Kampi do të udhëhiqet nga Drejtori, Dritëro Sefaja, i cili në bashkëpunim me FBK-në e kanë bërë përzgjedhjen e trajnerëve pjesëmarrës në këtë Kamp, si dhe është formuar grupi punues i këtij Kampi. Në total numri i pjesëmarrëseve në të dyja kampet pritet të arrij në 130 pjesëmarrës.

Kampi do të organizohet nga FBK në mbështetje të programit për Zhvillim të Gjeneratave të Reja (YDF) të FIBA Evropës, dhe në bashkëpunim me Drejtorinë e Arsimit dhe atë Sportit të Komunës së Suharekës dhe KB Golden Eagle Ylli. Në fakt ky është viti i dytë radhazi që FBK e organizon Kampin në Suharekë dhe për këtë e falënderon Drejtorinë e Arsimit dhe atë të Sportit për bashkëpunimin e pashoq.

Participimi i fëmijëve në këtë Kamp do të jetë 30.00 euro (tridhjetë euro/taksë administrative), shumë kjo që duhet të paguhet prej 11 deri më 21 Qershor 2019 në zyre të FBK-së, tek Elldin Uglari, Komesar i Garave të Kategorive të Reja në FBK.

Gjithashtu gjatë kryerjes së pagesës në FBK, fëmijët (apo prindërit) duhet të dorëzojnë edhe çertifikatën e lindjes dhe kopjen e pasaportës (të domosdoshme).

Fëmijët që janë në listën e Kampit Nacional të FBK-së dhe nuk e vijojnë Kampin, atëherë të njëjtit nuk do të mund të regjistrohen për të luajtur me klubet e tyre në edicionin 2019/20.

Ndërkaq për detajet e tjera rreth Kampit do t’ju njoftojmë pas 20 qershorit, kur edhe do të kryhet pjesa administrative.

Djemtë

1 Adis Gashi 2005 Junior 06 Prizren
2 Altin Ibishi 2005 Trepca Mitrovicë
3 Altin Morina 2005 Borea Peje
4 Amar Shabani 2005 Vushtria Basket Vushtrri
5 Ambri Bedra 2007 Vellaznimi Gjakovë
6 Amer Huduti 2005 Junior 06 Prizren
7 Andi Ahmeti 2006 Borea Pejë
8 Andi Gocina 2005 Junior 06 Prizren
9 Arianit Sokoli 2005 Vushtria Basket Vushtrri
10 Ariol Berisha 2005 Vushtria Basket Vushtrri
11 Bledion Bytyqi 2005 Istog Istog
12 Diar Canhasi 2005 Vellaznimi Gjakovë
13 Dion Krasniqi 2005 Kerasan Prishtina
14 Dren Kastrati 2005 Kerasan Prishtina
15 Drilon Begu 2005 Trepca Mitrovicë
16 Drinor Gerxhaliu 2005 Vushtria Basket Vushtri
17 Eden Cingu 2006 Ylli 04 Gjakovë
18 Edin Bacevac 2007 Kerasan Prishtina
19 Elber Skenderi 2006 Neë Basket Prizren
20 Elison Fondaj 2005 Golden Eagle Ylli Suharekë
21 Elon Hasanaj 2007 Borea Pejë
22 Elvin Morina 2007 Vushtria Basket Vushtrri
23 Erdin Abazxhik 2007 Mitrovica Mitrovicë
24 Eris Spahija 2007 Borea Pejë
25 Eris Zeneli 2005 Kerasan Prishtina
26 Ermal Hundozi 2005 Rahoveci Rahovec
27 Faik Isufi 2005 Kerasan Prishtina
28 Flon Kastrati 2005 Kerasan Prishtina
29 Ismajl Voca 2005 Trepca Mitrovicë
30 Jon Hazeraj 2007 Neë Basket Prizren
31 Jon Morina 2006 United Gjilan
32 Klodian Krasniqi 2005 Golden Eagle Ylli Suharekë
33 Kron Xhemajli 2006 Kerasan Prishtina
34 Leon Gruda 2005 Borea Pejë
35 Lind Elshani 2005 Golden Eagle Ylli Suharekë
36 Lind Osmani 2006 Prishtina e Re Prishtina
37 Lirvend Sejdia 2005 Trepca Mitrovicë
38 Lum Zeqiri 2005 Kerasan Prishtina
39 Mal Syla 2006 Kerasan Prishtina
40 Niman Demiraj 2006 Istog Istog
41 Orges Shatri 2005 Istog Istog
42 Riad Bajmak 2005 Mega Basket Prizren
43 Riad Hajrizi 2006 Trepca Mitrovicë
44 Rigon Gjergjizi 2007 Mega Basket Prizren
45 Rron Dahsyla 2005 Kerasan Prishtina
46 Viktor Tahiri 2006 Prishtina e Re Prishtina
47 Virtyt Ademi 2005 Vushtria Basket Vushtrri
48 Xhemajl Lezliu 2006 Junior 06 Prizren

Vajzat

1 Adina Istrefi 2007 Trepca Mitrovicë
2 Alena Hyseni 2005 United Gjilan
3 Alketa Muja 2005 Trepca Mitrovicë
4 Aneta Hashani 2006 Kastrioti Ferizaj
5 Anila Salihu 2006 United Gjilan
6 Azra Jagxhiu 2005 Neë Basket Prizren
7 Dafina Muzaqi 2005 Vushtria Basket Vushtrri
8 Dea Tahiraj 2005 Kerasan Prishtina
9 Elda Gjuka 2006 NBA 23 Peja
10 Eldina Asimi 2005 Kerasan Prishtina
11 Era Aliu 2007 Kastrioti Ferizaj
12 Errona Pllana 2005 Trepca Mitrovicë
13 Erva Kurshumlija 2007 Trepca Mitrovicë
14 Erzana Mulaku 2005 Vushtria Basket Vushtrri
15 Etna Rexhepi 2006 Kerasan Prishtina
16 Hana Hashani 2005 Prishtina Kids Prishtina
17 Ilma Haxha 2005 Trepca Mitrovicë
18 Jona Murati 2005 Kerasan Prishtina
19 Krenare Sefaja 2005 Trepca Mitrovicë
20 Lira Mehmeti 2005 Prishtina Kids Prishtina
21 Malvina Haziri 2008 Vushtria Basket Vushtrri
22 Melina Gashi 2006 Junior 06 Prizren
23 Melisa Fazliu 2007 Vushtria Basket Vushtrri
24 Merisa Bilalli 2006 Junior 06 Prizren
25 Mjellma Bruqi 2006 Borea Peja
26 Nazmije Qukiqi 2007 Junior 06 Prizren
27 Nejla Sagdati 2005 Junior 06 Prizren
28 Nina Grapci 2007 Borea Peja
29 Olsa Dibra 2005 Kerasan Prishtina
30 Olsa Tahiri 2006 Kerasan Prishtina
31 Retina Tershana 2006 Kastrioti Ferizaj
32 Rrona Hetemi 2006 Kastrioti Ferizaj
33 Rrona Shala 2005 Vushtria Basket Vushtrri
34 Sara Smajli 2007 Prishtina Kids Prishtina
35 Tea Ahmeti 2006 Kerasan Prishtina
36 Tia Tuhina 2007 Kerasan Prishtina
37 Verarta Muharremi 2008 Kerasan Prishtina
38 Vesa Nikqi 2006 Borea Peja
39 Yllka Morina 2007 Junior 06 Prizren
40 Yllza Uka 2006 Junior 06 Prizren