Basketboll

Publikohet lista e Kosovës U16 (M) për Evropianin në Tiranë

Sot është publikuar lista me lojtarët ”dardanë” që do ta Përfaqësojnë Kosovën në FIBA U-16 Kampionatin Evropian – Divizioni C.

Sipas faqes zyrtare të FBK-së, përfaqësuesja U-16 është e përgatitur dhe e motivuar për të dhënë më të mirën në kampionat.

Lista e lojtarëve të ftuar:

Mund të jetë një imazh i teksti

Komentet janë të mbyllura.