Basketboll

Ç3: VAZHDON DOMINIMI I SKAJSHËM I SLLOVENISË NDAJ KOSOVËS(U-18 F)

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar edhe çereku i tretë i ndeshjes, Kosovë-Slloveni(U-18 F) e vlefshme për Kampionatin Evropian, Divizioni B.

Pas këtij çereku vashat sllovene vazhdojnë me avantazhin e thellë 6-78.

Tek Kosova vazhdon të dallohet, Tringa Ukaj me 4 pikë.

Tek sllovenet po dallohen, Debeljak me 16 pikë si dhe Burgar me 12 pikë.

Komentet janë të mbyllura.