Basketboll

DËNIME PËR DY EKIPE, NGA XHIRO E VIKENDIT NË SUPERLIGË

Prishtinë(AsistiOnline) – Federata e Basketbollit të Kosovës, ka publikuar informatorin e saj për xhiron e 17-të në Superligën e Meshkujve për seniorë.

Nga kjo xhiro, kemi 2 dënime për 2 ekipe ekipe të elitës së basketbollit tonë.

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së XVII-të Superligës së Kosovës, zhvilluar me 14/15.11.2019 , Komesari i Garave ka bërë regjistrimin e ndeshjeve dhe ka shqiptuar dënimet eventuale për ekipet:

VENDIME:
1.KB.Sigal Prishtina, Konform Nenit 48.5 te PG denohet me 200 euro.
2.Drilon Hajrizi (KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.

 

Komentet janë të mbyllura.