Basketboll

VIDEO LAJM: TOP 10 AKSIONET E STARTIT PRANVEROR

ARTMOTION SUPERLIGA IA NISI ME SUPER AKSIONE ... DHURATË PËR JU ADHURUES TË BASKETBOLLIT

Adhurues të basketbollit,

java e parë e elitës së basketbollit në vendin tonë solli dy xhiro shumë të bukura dhe interesante e me to edhe TOP AKSIONET fantatsike.

Cilat ishin TOP 10 aksionet e javës së kaluar që solli dy xhiro (XV dhe XVI) shikoni më poshtë .

Shikim të këndshëm dhe natyrisht: ZEMRAT TUAJA LE T’I NGROH DASHURIA PËR BASKETBOLL !

 

Komentet janë të mbyllura.