TOP10

VIDEO LAJM: TOP 10 AKSIONET E XHIROS 17

Adhurues të basketbollit vetëm për ju ASISTIONLINE sjell TOP 10 aksionet e javës   SHIKIM TË KËNDSHËM DHE NATYRISHT ... ZEMRAT TUAJA LE  T’ I...

VIDEO LAJM: TOP 10 AKSIONET E STARTIT PRANVEROR

Adhurues të basketbollit, java e parë e elitës së basketbollit në vendin tonë solli dy xhiro shumë të bukura dhe interesante e me to edhe...

TOP-AKSIONET E CIKLIT TË PARË TË SUPERLIGËS(2019/20+VIDEO)

Prishtinë(AsistiOnline) - Asisiti ju sjellë top-aksionet e ciklit të parë të Superligës së Kosovës në Basketboll, për stinorin aktual që është pezulluar. Shikim të këndshëm: https://m.youtube.com/watch?feature=emb_title&time_continue=26&v=18E9Ndc3jNA

TOP-10 AKSIONET NGA XHIRO(26) E SUPERLIGËS

Prishtinë(AsistiOnline) - Top-10 aksionet e xhiros së 26, mund ti ndiqni nga minuta 2:40 e deri në fund. https://m.youtube.com/watch?v=z5M07os6LK0  

TOP-10 AKSIONET NGA XHIRO(24) E SUPERLIGËS

https://m.youtube.com/watch?time_continue=170&feature=emb_title&v=yTIJpGJIOPU

Top 10 Aksionet e xhiros së fundit

https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=PLnI4Z0xzifL1om9utqnjIx7AQZqOW0f26&v=eJl3I62X4qg&layout=gallery

TOP-10 AKSIONET NGA XHIRO(19) E SUPERLIGËS

https://m.youtube.com/watch?v=2cSVedaNofg&list=PLnI4Z0xzifL1eO__ig6f2RkmCXkO1UAzR&index=2&t=0s https://m.youtube.com/watch?v=LTK3FqEc-as https://m.youtube.com/watch?v=_4c-RErAYzI https://m.youtube.com/watch?v=YCbyL90HdEM https://m.youtube.com/watch?v=gQqMJHMwYbc https://m.youtube.com/watch?v=aBeIESmvkPw https://m.youtube.com/watch?v=YGRb8pB_LkQ https://m.youtube.com/watch?v=XuYxeD7Pmvk https://m.youtube.com/watch?v=mT9XKu12Kgs https://m.youtube.com/watch?v=Jpv0BFIdd1k

TOP-10 AKSIONET E STINORIT VJESHTOR NË SUPERLIGË

https://m.youtube.com/watch?v=RsvnRZVLJcM

TOP-10 AKSIONET NGA XHIRO(18) E SUPERLIGËS

https://m.youtube.com/watch?v=f8E551iGnAE

Të fundit: