Basketboll

Ç3: ESTONIA VAZHDON ME EPËRSINË E THELLË

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar edhe çereku i tretë i ndeshjes, Estoni – Kosovë.

Edhe pas çerekut të tretë vazhdon ta ketë epërsinë e thellë Estonia 77-24.

Tek Kosova deri më tani po dallohen, Tringa Ukaj me 7 pikë dhe Arba Hashani me 6 pikë.

Tek estonezet më të mirat deri më tani janë, Anna Gret Asi me 16 pikë, si dhe Kadri Keter Kont me 10 pikë.

Komentet janë të mbyllura.