Ç1: DANIMARKA NË EPËRSI TË LEHTË NDAJ KOSOVËSPrishe

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes, Kosovë-Danimarkë.

Pas pjesës së parë po avancon skuadra e Danimarkës 14-23.

Tek Kosova deri më tani po dallohen, Dea Pushkolli me 6 pikë dhe Enisa Kamerolli me 5 pikë.

Tek Danimarka, Caroline Glud Rasmussen me 6 pikë është më e mira.

Të fundit:

Të ngjajshme: