Basketboll

Ç3: DANIMARKA VAZHDON ME EPËRSI NDAJ KOSOVËS

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar edhe çereku i tretë i ndeshjes, Kosovë-Danimarkë.

Pas pjesës së parë po vazhdon të avancojë skuadra daneze 28-72.

Deri më tani tek Kosova po dallohen, Dea Pushkolli me 10 pikë dhe Enisa Kamerolli me 7 sosh.

Tek danezet më të mirat janë, Julianna Okosun me 14 pikë e Katerine Jessen me 10 sosh.

 

Komentet janë të mbyllura.