PËRFUNDON PJESA E PARË: DANIMARKA NË EPËRSI NDAJ KOSOVËS

0

Prishtinë (AsistiOnine) – Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes, Kosovë-Danimarkë.

Në pjesën e parë epërsinë vazhdon ta ketë Danimarka 21-46.

Tek Kosova në këtë pjesë loje po dallohen, Dea Pushkolli me 10 pikë, si dhe Enisa Kamerolli me 7 pikë.

Tek Danezet më të mirat janë, Caroline Clud Rasmussen me 10 pikë, si dhe Julianna Okosun me 8 pikë.