Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË: FINLANDEZET THELLOJNË EPËRSINË

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar edhe pjesa e parë e ndeshjes, Kosovë-Finlandë.

Pas pjesës së parë po vazhdojnë të avancojnë vashat nga Finlanda 15-49.

Deri më tani tek Kosova po dallohen, Sara Vraniqi me 5 pikë, Enisa Kamerolli dhe Dea Pushkolli me nga 2 pikë.

Tek finlandezet më e mira është, Katriina Kuisma me 11 pikë.

Komentet janë të mbyllura.