BERO KINGDOM FITUES NË PEJË, SHMEKAT NË SUPER-FINALE TË PRISHTINËS

0

Prishtinë(AsistiOnline) – BERO KINGDOM – Fitues të turneut të Pejës në Streetball Kosova 2019.

SHMEKAT – Super-finalistë në Prishtinë.

Është mësuar edhe fituesi i turneut të Pejës, BERO KINGDOM nga Prizreni. POR, SHMEKAT do të jenë përfaqësues të Pejës në super-finalen e nesërme në Prishtinë. Kjo për faktin se Bero Kingdom janë fitues edhe të Prizrenit dhe do ta përfaqësojnë vetëm Prizrenin në super-finale.

SHMEKAT 11-14 BERO KINGDOM.