Basketboll

G-UNIT NGA MALI I ZI, KAMPIONË TË STREETBALL KOSOVA INTERNATIONAL 2019

Prishtinë(AsistiOnline) – G-Unit nga Mali i Zi janë fitues të Streetball Kosova International 2019.

Ekipi nga Mali i Zi, G-Unit në përbërje: Marko Dabanovic, Marko Mijovic, Milos Milosevic dhe Vladimir Tomasevic e kanë mposhtur ekipin kroat, Statist Split në një finale të jashtëzakonshme, 17-19 për tu shpallur kampionë të edicionit të 20-të jubilar të Streetball Kosova dhe që u festua si turneu jubilar në mënyrën më të mirë.

Raporti komplet nga super-finalja e sotme, nesër…

Komentet janë të mbyllura.