PËRFUNDON NDESHJA E RADHËS NË SUPER-FINALEN E PRISHTINËS

Ka përfunduar edhe ndeshja e katërt e super-finales së Prishtinës e vlefshme për grupin D.

Depërtejshën mposhti kampionët e Prishtinës “Air Sun Fragment nga Peja me shifrat 19-20.

Dy ndeshjet e para të grupeve A dhe B nuk janë zhvilluar fare, sepse ekipet PRO ENG PËRLEPNICA dhe L BISTRO HOUSE nuk janë paraqitur fare në fushë dhe ndeshjet janë regjistruar si fitore të kundërshtarëve.

 

Të fundit:

Të ngjajshme: