MËSOHET FINALISTI I PARË I “PATOS STREETBALL TOURNAMENT” U-14

0

Është mësuar finalisti i parë i turneut të grupmoshave U-14 “Patos Streetball Tournament”.

Ekipi i Baharatli ka mposhtur ekipin e Patos Chilit me shifrat 13-10 dhe është kualifikuar në finale.