PËRFUNDON NDESHJA E TETË: PAK PUSHIM DHE USHQIME PËR FËMIJËT

0

Ka përfunduar edhe ndeshja e tetë e turneut të “Patos Streetball Tournament” për gjeneratën U-14.

Patos Nacho kanë mposhtur Critos Mexicana me shifrar 11-7.