Basketboll

GJERMANIA DHE RUSIA PUBLIKOJNË LISTAT FINALE PËR BOTËROR

Prishtinë(AsistiOnline) – Kombëtaret Gjermania dhe Rusia kanë publikuar listat finale para nisjes së Kampionatit Botëror që do zhvillohet në Kinë:

Gjermania luan me këtë përbërje:

Dennis Schrooder, Maooo Lo, Ismet Akpinar, Andreas Obst, Niels Giffey, Robin Benzing, Paul Zipser, Daniel Theis, Maximilian Kleber, Johannes Voigtmann, Johannes Thiemann.

Rusia luan me këtë përbërje:

Semen Antonov, Evgenii Baburin, Vitaly Fridzon, Sergey Karasev, Mikhail Kulagin, Nikita Kurbanov, Vladimir Ivlev, Grigory Motovilov, Andrei Sopin, Evgeny Valiev, Andrey Vorontsevich, Andrey Zubkov.

Komentet janë të mbyllura.