Basketboll

Ç3: GJITHÇKA E BARABARTË NË THERANDË

Ka përfunduar çereku i tretë i ndeshjes së dytë në xhiro’në e tetë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, ndërmjet Yllit e Pejës.

Pas çerekut të tretë, gjithçka është e barabartë dhe rezultati në tabelë shënon 61-61.

Tek Ylli deri më tani po dallohet, Zekiqi me 15 pikë.

Tek Peja deri tani u dallua, Martin me 13 pikë.

Komentet janë të mbyllura.