MBYLLET PJESA E PARË: VAZHDON EPËRSIA E BASHKIMIT NDAJ NIKLIT

0

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së tretë në xhiro’në e nëntë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, Feronikelit dhe Bashkimit.

Pas pjesës së parë ekipi i Bashkimit e ka avantazhin 42-45..

Tek Feronikeli deri më tani po dallohet, Garland me 16 pikë.

Tek Bashkimi deri tani u dallua, Ross me 19 pikë.