Basketboll

TOP-RRËMBYESIT E VJESHTËS NË SUPERLIGË(VIDEO+LAJM)

Prishtinë(AsistiOnline) – TOP RRËMBYESIT E VJESHTËS 2019/2020

1. ARTI HAJDARI (FERONIKELI) 2,7 TVJ
2. STIVIE CLARK (BASHKIMI) 2,5 TVJ
3. MALCOLM CANADA (PONTE PRIZRENI) 2,4 TVJ
Rrëmbyesi më i mirë i topave aktualisht është Arti Hajdari i Feronikelit me 2.7 topa të vjedhur kurse pas tij kemi Stivie Clarkun e Bashkimit me 2,5 dhe përsëri Malcolm Canada i Pontes me 2.4.

 

Komentet janë të mbyllura.