Basketboll

EKSKLUZIVE: DETAJET E MARRËVESHJES, FBK-SHGJBK

Prishtinë(AsistiOnline) – Ditën e djeshme AsistiOnline.com raportoi për arritjen e marrëveshjes në mes të FBK-së dhe SHGJBK-së, për daljen nga bojkoti të këtyre të fundit.

Ndërsa sot kemi siguruar ekskluzivisht edhe detajet e marrëveshjes në mes palëve të cilat tashmë kanë rënë në ujdi.

1. Të bëhen pagesat e muajit dhjetor nga FBK për referët qysh sot.

2.Të garantohet nga FBK se do bëhen pagesat me rregull çdo herë.

3.Borxhet e muajit nëntor, të paguhen nga FBK, më së largu deri më 31 mars.

4. Si dhe ngritja e pagesës nga 80 euro në 100 euro, vetëm për Superligë.

Te gjitha pikat e lartëcekura janë nënshkruajtur edhe në letër:

Komentet janë të mbyllura.