Basketboll

NDËRRON JETË AGIM LLUKA, PËRKRAHËSI I MADH I SPORTIT DHE BASKETBOLLIT

Sot ka ndërruar jetë, Agim Lluka, biznismen, përkrahës i madh i sportit dhe basketbollit në veçanti.

Lluka ishte një prej drejtuesve më të spikatur të segmenteve të Korporatës Dukagjni, përfshirë edhe kohën kur kjo kompani e përkrahte fuqishëm basketbollin e Kosovës.

Ai do të mbetet në kujtesën e njerëzve të basketbollit për zellin, kontributin e madh dhe urtësinë e dëshmuar për dekada që e dha në sport.

U prehsh në paqe AGIM LLUKA dhe ASISTI ju shpreh ngushëllimet më të përzemërta familjes, miqëve dhe dashamirëve të tij, por edhe Korporatës Dukagjini.

 

Komentet janë të mbyllura.