Basketboll

EMËROHEN SELEKTORËT E PËRFAQËSUESEVE TË REJA

Prishtinë(AsistiOnline) – Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës në mbledhjen e mbajtur dje apo më 03.02.2022 në Prishtinë ka shqyrtuar situatën aktuale në  basketbollin kosovar dhe ka marrë disa vendime.

Një prej më të rëndësishmëve ka qenë edhe emërimi i selektorëve tek Përfaqësueset e reja që janë si në vijim.

U20 Femrat: Furkan Saglik – Përzgjedhës dhe Emrah Karatas – ndihmëstrajner;

U20 Meshkujt – Dritëro Sefaja – Përzgjedhës dhe Dion Pllana – ndihmëstrajner;

U18: Ilir Selmani – Përzgjedhës dhe Donat Musa – ndihmëstrajner;

U16: Valentin Spaqi – Përzgjedhës dhe Driton Obërtinca – ndihmëstrajner.

/AsistiOnline.com/

Komentet janë të mbyllura.