Vëllezërit Zeqiri dhe Rezart Mehmedi tregojnë se për cilat ekipe kanë luajtur në Maqedoni

0

Prishtinë(AsistiOnline) – Vëllezërit, Jetmir & Lejson Zeqiri dhe Rezart Mehmedi, basketbollistë të Prishtinës, dje ishin të ftuar në ASIST-in 520.

Treshja e basketbollistëve shqiptarë nga Shkupi, treguan se në cilat ekipe në Maqedoni kanë luajtur.

Deklarimet e tyre:

/AsistiOnline.com/