Basketboll

FESTË E MADHE NË RAHOVEC, PAS FITORES NDAJ PRISHTINËS[VIDEO]

Prishtinë (AsistiOnline) – Festë e madhe është duke u zhviluar në qytetin e Rahovecit pas fitores së madhe të ”vreshtarëve” ndaj Prishtinës sot(87-84).

Qindra qytetarë dhe tifozë rahovecianë, janë duke festuar në Palestër, por edhe jashtë saj nëpër qytet, për triumfin e madh të skuadrës së qytetit sonte.

Në vazhdim, ju lëmë për pak çaste me festën që po zhvillohet në qytetin e Rahovecit momentalisht.

Komentet janë të mbyllura.