Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË: NDESHJE SHUMË E NGUSHTË NË RAHOVEC

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së dytë finale të ”Play Off”-it në Superligën e meshkujve ndërmjet, Rahovecit dhe Prishtinës.

Pas periodës së parë, po vazhdon të avancojë ekipi i Prishtinës lehtë 41-43.

Më të dalluarit tek Rahoveci janë, Deshon Minnis me 16 pikë e Fred Richardson me 10 sosh.

Përderisa tek Prishtina po dallohen, Ahmed Bashir me 15 pikë e Divine Myles me 12 sosh.

Një pjesë lojë tejet interesante dhe që epërsia është shumë e ngushtë.

Komentet janë të mbyllura.