Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË: MYSAFIRËT MARRIN EPËRSINË NË RAHOVEC

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së katërt finale, Rahoveci – Prishtina.

Në çerekun e dytë, ekipi mysafirë i Prishtinës ka përmbysur rezultatin dhe po avancon thellë 32-45.

Tek Rahoveci më të mirët janë, Richardson me 10 pikë e Washington me 9 sosh.

Tek Prishtina deri më tani po dallohen, Myles e Berisha me nga 11 pikë.

Komentet janë të mbyllura.