Basketboll

FBK-JA PUBLIKON ‘’MAL’’ DËNIMESH NGA NDESHJA E FUNDIT FINALE E SUPERLIGËS

Prishtinë (AsistiOnline) – Federata e Basketbollit të Kosovës, ka publikuar dënimet nga ndeshja e fundit finale e Superligës së Basketbollit Kosovar.

Informatori i Superligës në web sajtin zyrtar, ka postuar dënimet si vijon:

1.KB.Rahoveci, Konform Nenit 48.5 te PG denohet me 100 euro.
2.KB.Rahoveci, Konform Nenit 49.4 te PG denohet me 500 euro.
3.KB.Rahoveci, Konform Nenit 49.11 te PG denohet me 300 euro.
4.KB.Rahoveci, Konform Nenit 49.12 te PG denohet me 1.000 euro dhe dy ndeshje pa prezencen e shikuesve.
5.Deshon Minnis(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
6.Deshon Minnis(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 300 euro.
7.Frederik Richardson(KB.Rahoveci) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 300 euro.
8.Edmond Azemi(KB.Z Mobile Prishtina) Konform Nenit 50.3 te PG denohet me 300 euro.

Rahoveci poashtu është dënuar nga Komesari i garave, me zhvillimin e ndeshjeve pa publik në dy ndeshjet e stinorit të ardhshëm si vendas.

Komentet janë të mbyllura.