PËRFUNDON EDHE NDESHJA E KATËRT NË TURNEUN E MITROVICËS

0

Ka përfunduar edhe ndeshja e katërt në grupin e vetëm të Mitrovicës.

Në ndeshjen në mes të THE HODORS dhe TIGRAVE, fitoi ekipi i Tigrave 16-13.