Basketboll

ATRAKSIONI “DUNKING DEVILS”: 4 MUSKETERËT NGA SLLOVENIA ZHVILLUAN STËRVITJEN E PARË NË PRISHTINË

Prishtinë(StreetballKosova) – Ditën e sotme në super-finalen e madhe të Streetball Kosova 2019, do të ndodhë diçka e paparë më herët në vendin tonë.

4 musketerët nga Sllovenia, kanë zbarkuar në kryeqytetin tonë, ditën e djeshme dhe sot janë të gatshëm për ta nisur spektaklin “Dunkind Devils” me ngulitje kozmike dhe atraksione fantastike.

Shou i musketerëve sllovenë, nis sot nga ora 20:00 aty diku pas këtyre minutave.

Andaj mos e humbisni, sepse sot do të jetë e jashtëzakonshme.

Komentet janë të mbyllura.