EMRAT E FINALISTËVE TË “PATOS STREETBALL TOURNAMENT”

0

Janë mësuar emrat e dy finalistëve të cilët do të luajnë në finalen e “Patos Streetball Tournament” U-14.

Ekipi i Patos Chesse kanë mposhtur ekipin e Patos Nacho 14-5 dhe janë kualifikuar në finale ku do të ndeshen me Patos Baharatlin.