Basketboll

FANTASTIKE: ZYRTARISHT BORDI I FBK-SË MIRATON KËRKESËN E KB PEJA PËR INKUADRIM NË SUPERLIGËN E KOSOVËS

Bordi i Federatës se Basketbollit të Kosovës (FBK) në bazë të kompetencave të veta statutore sot ka marrë vendim për miratimin e kërkesës së KB Peja për inkuadrim në garën elitare të Superligës së Kosovës në basketboll në edicionin 2019-2020, si ekipi i nëntë garues.

Miratimi i kërkesës së KB Peja është i kushtëzuar me heqjen e të gjitha ndalesave të regjistrimit të lojtarëve të rinj dhe paraqitjen e ekipit konkurrues për nivel të Superligës së Kosovës në basketboll deri në afatin e përcaktuar të afatit kalimtar.

Komentet janë të mbyllura.