Basketboll

550 EURO DËNIME, NGA XHIRO E KATËRT

Prishtinë(AsistiOnline) – Federata e Basketbollit të Kosovës, ka publikuar informatorin e saj për xhiron e katërt në Superligën e Meshkujve për seniorë.

Nga kjo xhiro, kemi 3 dënime për akterët e ekipeve kosovare. Dhe spikat ai i kryetrajnerit të Bashkimit, Illmen Bajra që është gjobitur me total 450 euro të holla.

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së IV-të Superligës së Kosovës, të zhvilluara më 09-10/10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve dhe publikon dënimet eventuale:

VENDIME:

1.Darius Huggins (KB.Feronikeli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Ilmen Bajra ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 150 euro.
3.Ilmen Bajra ( KB.Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.

Komentet janë të mbyllura.