Basketboll

EKSKLUZIVE: LIPJANI TRANSFERON ALO-QENDRËN AMERIKANE

Prishtinë(AsistiOnline) – Skuadra e Lipjanit po vazhdon të përforcohet me lojtarë të huaj në skuadër.

AsistiOnline.com ka mësuar ekskluzivisht, se Lipjani ka nënshkruajtur me alo-qendrën amerikane, DeVaughn Jenkins 2.01cm i gjatë.

Jenkins, tek Lipjani vije nga “Angelo State University” e NCAA 2 dhe sigurisht pritet të plotësojë një boshllëk aty ku Lipjani aktualisht ka nevojë më së shumti.

Jenkins bëhet i huajini tretë tek Lipjani me dy amerikanë e tjerë, Stuckey e Simuels.

Komentet janë të mbyllura.