Basketboll

SKUADRAT ME INDEKSIN MË TË LARTË MESATAR (TOP-5)

Prishtinë(AsistiOnline) – ASISTI ju sjellë statistikat ekskluzive të skuadrave dhe lojtarëve të Superligës, që s’mund ti gjeni askund tjetër dhe e vazhdojmë me ekipet që kishin indeksin më të lartë mesatar.

Në Top-5shën e skuadrave me indeksin me të lartë mesatar këtë edicion prinë skuadra prizrenase e Pontes e cila nga 28 xhiro të zhvilluara sivjet ka indeksin ekipor mesatar më të lartë prej + 104.

Në pozitën e dytë është Peja me indeks mestar plus 90.6 ndërsa në pozitën e tretë është Golden Eagle Ylli me 85.7

Në vendin e katert pozicionohet Trepça me index mesatar ekipor prej 81.1 kurse këtë statistik e përmbyll Prishtina me mesatare të indexit prej 81.0.

EKIPI ME INDEKSIN MË TË LARTË MESATAR  

PONTE PRIZRENI MBRET I INDEKSIT MË TË LARTË MESATAR

  1. PONTE PRIZRENI                +104
  2. PEJA                                     + 90.6
  3. GOLDEN EAGLE YLLI         + 85.7
  4. TREPÇA                               + 81.1
  5. SIGAL PRISHTINA               + 81.0

/AsistiOnline.com/

Komentet janë të mbyllura.