Basketboll

PRONONCIMI I DREJTORIT TË ART MOTION, PAS MARRËVESHJES ME FBK-NË

Prishtinë(AsistiOnline) – Me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes mes FBK-së dhe Art Motion për sponzorizimm gjeneral nga kjo e fundit për Superligën e Kosovës, kanë folur edhe drejtuesit e palëve të përfshira.

Drejtori i Platformës Art Motion, Alaudin Hamiti ka thënë se Art Motion do të përkrahë basketbollin e Kosovës dhe kjo marrëveshje dëshmon partnertin e mirë mes dy palëve.

Se çfarë tha saktësisht, ndëgjojeni videon e mëposhtme:

 

Komentet janë të mbyllura.