Basketboll

PJESA E PARË E ASISTIT, KU U FOL PËR SUPERKUPËN DHE MARRËVESHJEN MES…

Prishtinë(AsistiOnline) – Në vazhdim ju sjellim pjesën e parë të ASITIT 462 dhe se për çfarë bëhet fjalë, ndiqeni pjesën si vijon më poshtë…

AGONI

Adhurues të basketbollit mirë se erdhët  në ASISTIN 462 me të cilin po e fillojmë edicionin e 21-të të ASISTIT.

Me ju sonte jemi përsëri Ulpiana dhe unë, për t’ju asistuar nëpër fluturimet basketbollistike vendore, evropiane dhe natyrisht ato të NBA.

ULPIANA

Mirë se erdhët në ASISTIN 462 me të cilin po e nisim edhe një rrugëtim të përbashkët me sportin që e dojmë më së shumti dhe i cili në Kosovë tashmë e ka filluar aksionin e vet.

Tashmë është mbajtur gara për Superkupën e Kosovës e cila dha finale dhe fitues të papritur… është kjo skuadra e Prizrenit 16 e cila para dy jave ngriti trofeun e parë në histori të klubit.

AGONI

Megjithatë, para se ta rikujtojmë përmbledhjen e finales së Superkupës të përgatitur nga Ulpiana dhe me deklaratat interesante të akterëve…do t’ju rikujtojmë edhe një ngjarje madhore e cila ndodhi javën e kaluar:

Adresa në të cilën rrah zemra e basketbollit në vendin tonë, ARTMOTION edhe zyrtarisht është bërë sponsor gjeneral i elitës së basketbollit kosovar.

Në vazhdim këto dy ngjarje të rëndësishme në ASIST:

/AsistiOnline.com/

 

Komentet janë të mbyllura.