Basketboll

VIDEO LAJM: ASISTI 479 KOMPLET

VETËM PËR JU ADHURUES TË BASKETBOLLIT DHE KËNAQËSIN TUAJ

ASISTIONLINE sjell episodin komplet të ASISTIT 479 i cili ka prezantuar analizat dhe përmbledhjet komplete të gjitha ligave kombëtare dhe mbarëkombëtare shqiptare, atyre vendore e ndërkombëtare: analiza e elitës së basketbollit kosovar Artmotion Superligës dhe  cila ishte Pesëshja e Javës dhe MVP i xhiros 17?

Me ASISTIN 479 vjen edhe Superliga e Femrave, starti i edicionit pranveror i Ligës së Parë të Meshkujve i cili solli ndeshjen fantastike mes New Basket dhe Vëllaznimit e cila shkoi në dy vazhdime dhe natyrisht, Liga Unike me duele tejet interesante dhe gjitha bukuritë  e ligës e cila bashkoi sportin mbarëkombëtyar shqiptar. ASISTI nuk harron as pjesëmarrjen e Sigal Prishtinës në Ligën Ballkanike dhe krejt në fund, për ju ka dhuratën e kësaj jave: TOP 10 Aksionet e xhiros  17.

Starti i pranverës së sivjetme solli ndeshje të bukura dhe interesante prandajbazuar në atë që pamë gjatë mesjavës dhe vikendit të kaluar në dy xhirot e para, një është e sigurt: pranvera basketbollistike premton kënaqësi maksimale!

Adhurues të basketbollit në adresën ku rrah zemra e basketbollit në vendin tonë, ASISTIONLINE ju dëshiron shikim të këndshëm në vazhdim dhe natyrisht: ZEMRAT TUAJA LE T’I NGROH DASHURIA PËR BASKETBOLL.

Komentet janë të mbyllura.