Basketboll

PAK PARA FUNDIT, PRANË FITORES SË THELLË

Prishtinë(AsistiOnline)Përfundon çereku i tretë i duelit ndërmjet, Dritës dhe Rahovecit.

Pas çerekut të tretë po avancon skuadra e Rahovecit me rezultatin 46-84.

Te Drita në pjesën e parë u dallua, Qëndrim Demi me 12 pikë.

Te Rahoveci më i miri ishte, Visar Ejupi me 18 pikë.

__________________________________________________________________

Përfundon çereku i parë i duelit ndërmjet, Dritës dhe Rahovecit.

Pas çerekut të parë po avancon skuadra e Rahovecit me rezultatin 31-55.

Te Drita në pjesën e parë u dallua Qëndrim Demi me 14 pikë.

Te Rahoveci më i miri ishte, Makol Mawien me 11 pikë.

_________________________________________________________________________

Përfundon çereku i parë i duelit ndërmjet, Dritës dhe Rahovecit.

Pas çerekut të parë po avancon skuadra e Rahovecit me rezultatin 12-30.

Te Drita në pjesën e parë u dallua Enis Morina me 4 pikë.

Te Rahoveci më i miri ishte, Visar Ejupi me 8 pikë.

/AsistiOnline.com

Komentet janë të mbyllura.