Basketboll

Ç3: SPARTAKU NJË HAP LARG FITORES

Ka përfunduar çereku i tretë i ndeshjes së dytë dhe njëherazi historike për skuadrën e Prishtinës tek femrat në kompeticionin evropian, EuroCup Women.

Pas çerekut të tretë, ekipi i Spartakut të Rusisë vazhdon ta ketë avantazhin 48-86.

Tek Prishtina deri më tani po dallohet, Danisha Shaw me 17 pikë.

 

Komentet janë të mbyllura.