MBYLLET PJESA E PARË: REZULTAT I NGUSHTË NË RAHOVEC

0

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së fundit në xhiro’në e tetë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, ndërmjet Rahovecit dhe Prizrenit.

Pas çerekut të dytē ekipi i Rahovecit e ka avantazhin ndaj prizrenasve 46-41.

Tek Rahoveci deri më tani po dallohet, Veseli me 13pikë.

Tek Prizreni deri tani u dallua, Canada me 16 pikë.