Ç3: VAZHDON EPËRSIA E BASHKIMIT

0

Ka përfunduar çereku i tretë i ndeshjes së fundit në xhiro’në e dhjetë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, Lipjanit dhe Bashkimit.

Pas çerekut të tretë ekipi i Bashkimit e ka avantazhin 54-71.

Tek Lipjani deri më tani po dallohet, Stuckey me 24 pikë.

Tek Bashkimi deri tani u dallua, Ross me 18 pikë.