Basketboll

TOP-KËRCYESIT E VJESHTËS NË SUPERLIGË(VIDEO+LAJM)

Prishtinë(AsistiOnline) – TOP KËRCYESIT E VJESHTËS 2019/2020

1. URIM ZENELAJ (PONTE PRIZRENI) 13,7 KRC
2. DEVAUGHN JENKINS (LIPJANI) 11,2 KRC
3. FAHRO ALIHOXHIQ (SIGAL PRISHTINA) 11,1 KRC

Kërcyesi më i mirë i Superligës është Urim Zenelaj i Ponte Prizrenit me 13.7 kërcime për ndeshje ndërsa menjëherë pran tij janë Jenkins i Lipjanit me 11,2 dhe Fahro Alihoxhiqi me 11.1 kërcime

 

Komentet janë të mbyllura.