Basketboll

DARDANI DHE EDO FLASIN PËR REFERËT NË KOSOVË, TREGOJNË DISA MOMENTE INTERESANTE KUR…

Prishtinë(AsistiOnline) – Në Asistin 452 me protagonistët në studio, Dardanin dhe Edon është folur edhe për referët në Kosovë.

Këta dy të fundit kanë treguar disa momente interesante kur ata iu kërkuan falje dhe bëjnë krahasim me referët ndërkombetarë.

Detajet e lajmit në video:

Komentet janë të mbyllura.