Basketboll

2200 EURO DËNIME NGA XHIRO 16 E ARTMOTION SUPERLIGËS

Prishtinë(AsistiOnline) – Xhiro e 16-të e elitës së basketbollit kosovar që u zhvillua në vikend, ka kaluar por me shumë dënime për skuadrat dhe akterët e tyre.

Plotë 2200 euro dënime në të holla, janë shqiptuar dënime nga Komesari i Garave i FBK-së, për thyerjen e rregulloreve dhe të cilat janë sanksionuar me vendime të prera.

Më së shumti bien në sy dënimet që janë shqiptuar për Trepçën, por nuk kanë shpëtuar as disa nga skuadrat e tjera.

Vendimet komplete:

  1. Amin Hot (Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
  2. Andrew Gordon (Trepça) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
  3. KB.Trepça, Konform Nenit 49.3 te PG denohet me 400 euro.
  4. KB.Sigal Prishtina, Konform Nenit 49.9.2 denohet me 700 euro.
  5. Lejson Zeqiri (Sigal Prishtina) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro.
  6. Rron Grapci (Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
  7. Branimir Pavic (Bashkimi) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
  8. Gezim Morina (Golden Eagle Ylli) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 200 euro

/AsistiOnline.com/

 

Komentet janë të mbyllura.