Basketboll

LUKSEMBURGU THELLON AVANTAZHIN NDAJ SHQIPËRISË

Prishtinë(AsistiOnline) – Përfundon çereku i tretë i duelit ndërmjet, Luksemburgut dhe Shqipërisë.

Pas çerekut të tretë po avancon ekipi i Luksemburgut me rezultatin 69-55.

Te Shqipëria më i miri deri tani ishte, Dallas Moore me 18 pikë.

Te Luksemburgu deri tani u dallua, Clancy Rugg me 26 pikë.

_________________________________________________________________________

Mbyllet pjesa e parë e duelit ndërmet, Luksemburgut dhe Shqipërisë.

Pas pjesës së parë po avancon ekipi i Shqipërisë me rezultatin 48-41.

Te Shqipëria më i miri deri tani ishte, Dallas Moore me 12 pikë.

Te Luksemburgu deri tani po dallohet, Clancy Rugg me 17 pikë.

_________________________________________________________________________

Përfundon çereku i parë i duelit ndërmet, Luksemburgut dhe Shqipërisë.

Pas çerekut të parë po avancon ekipi i Shqipërisë me rezultatin 21-26.

Te Shqipëria më i miri deri tani ishte, Dallas Moore me 9 pikë.

Te Luksemburgu deri tani u dallua, Clancy Rugg me 6 pikë.

_________________________________________________________________________

Ju sjellim pesëshet startuese të ndeshjes, Luksemburg – Shqipëri e vlefshme për fazën e parë parakualifikuese të EuroBasket 2025.

Shqipëria e nisë me këtë pesëshe: Hysenagolli, Lekndreaj, Moore, Pullazi, Shestani.

Luksemburgu starton kështu: Kovac, Kreps, Laurent, Melcher, Rugg.

/AsistiOnline.com/

Komentet janë të mbyllura.