Basketboll

MBYLLET TURNEU EVROPIAN U-14 NË THERANDË, KOSOVA ME REZULTATE GOXHA TË MIRA

Me ndeshjet e fundit mes Bullgarisë dhe Maqedonisë Veriore, ka përfunduar turneu i YDF-së. Femrat e Bullgarisë kanë fituar 75:39, kurse meshkujt fituan 114:56.

Turneu për katër ditë me radhë është organizuar në Therandë në të dyja konkurrencat për grupmoshën U14.

Kosova te femrat përfundoi turneun me dy fitore dhe dy humbje, kurse te meshkujt me tri fitore dhe vetëm një humbje.

Turneu do të vazhdojë edhe në shtetet e ardhshme, ku qëllimi përveç garues është të fitojnë përvojë dhe të jenë të përgatitur për të ardhmen.

Rezultatet

E shtunë (9 Prill)

Kosova (F) – Rumania (F) 51:74

Kosova (M) – Rumania (M) 90:60

Bullgaria (F) – Turqia (F) 61:67

Bullgaria (M) – Turqia (M) 89:53

Maqedonia V. (F) – Kosova (F) 44:66

Maqedonia V. (M) – Kosova (M) 86:110

E diel (10 Prill)

Turqia (F) – Rumania (F) 48:50

Turqia (M) – Rumania (M) 93:69

Kosova (F) – Bullgaria (F) 51:89

Kosova (M) – Bullgaria (M) 53:96

Maqedonia V. (F) – Turqia (F) 43:71

Maqedonia V. (M) – Turqia (M) 58:98

E hënë (11 Prill)

Rumania (F) – Maqedonia V. (F) 83:35

Rumania (M) – Maqedonia V. (M) 79:63

Kosova (F) – Turqia (F) 62:49

Kosova (M) – Turqia (M) 58:48

Rumania (F) – Bullgaria (F) 57:53

Rumania (M) – Bullgaria (M) 47:109

E martë (12 Prill)

Bullgaria (F) – Maqedonia V. (F) 75:39

Bullgaria (M) – Maqedonia V. (M) 114:56

Komentet janë të mbyllura.