Basketboll

VIDEO LAJM: ASISTI 469 … KOMPLET  

Fluturim të këndshëm basketbollisitk ju dëshiron AsistiOnline!

(AsistiOnline) – Fluturimi nr. 469 me ASISTIN sjell analizat komplete të Ligës Unike dhe Ballkanike, bukuritë dhe kënaqësitë e Artmotion Superligës së bashku me pesëshen e javës dhe MVP-in e xhiros 9.

Gjitha këto dhe “hallakamën e krijuar pas rezultateve të fundit të cilat, këtë  edicion po e bëjnë shumë interesant, dramatik  dhe atraktiv, ASISTI e analizon me mysafirë special: Drilon Hajrizin, Erjon Kastratin dhe Urim Zenelajn.

Plus, blloku shumë special Shqiptarët në Botë dhe TOP 10 aksionet e Javës

Fluturim të këndshëm basketbollisitk ju dëshiron AsistiOnline!

Komentet janë të mbyllura.