Basketboll

Mangësitë dhe çka do të përmirësojë, Ahmeti tregon në asist për aplikacionin stats të basketbollit kosovar (VIDEO)

Prishtinë(AsistiOnline) – Në ASIST-in 585, meraliu i madh i basketbollit kosovar, Visar Ahmeti prezantoi aplikacionin e statistikave të krijuar enkas për basketbollin kosovar.

Ai tutje gjatë bisedës tregoi edhe se çka do të përmirësojë dhe se cilat janë mangësitë aktuale të tij.

Shihni deklarimin e tij:

 

Komentet janë të mbyllura.